Water

Water: we kunnen niet zonder. Onze keukens, badkamers en toiletten zouden niets waard zijn zonder een goed werkend waterleidingsysteem. Om deze reden besteden de ervaren monteurs van Instalado meer dan genoeg aandacht aan het repareren, vernieuwen en aanleggen van waterleidingen in alle soorten en maten. Van enkele leidingen tot complete installaties: we hebben het allemaal al een keer meegemaakt. Deze ervaringen zorgen ervoor dat we elke dag een stukje beter worden in ons vak.

Defecte waterleidingen
Een defecte waterleiding (door bijvoorbeeld een lekkage) wordt door ons geperst. Wanneer nodig vervangen wij de waterleiding, zowel inbouw als opbouw. Dit doen we nauwkeurig en met zorg. Zo wordt er vooraf een plan gemaakt voor elk project. Het ontwerp is immers het belangrijkste deel van de gehele installatie. Een gepersonaliseerd ontwerp is dus een goed begin. Hierbij komen ook berekeningen kijken: als het doeleinde van de waterinstallatie bekend is, wordt door ons een nauwkeurige berekening gemaakt om de waterdruk en de diameter van de waterleiding correct op elkaar af te stemmen. Daarnaast gebruiken wij bij de installatie zelf sterke materialen van hoge kwaliteit: zo kan uw waterleidingsysteem weer een lange tijd mee.

Schoon en gezond water
Moderne regelgeving betreft (drink)water is streng genoeg om vergiftiging of directe ziekten te voorkomen. Zo mag het water niet boven een bepaalde hardheid komen. Toch blijven er zonder extra voorzorgsmaatregelen nog bepaalde deeltjes van stoffen achter in ons drinkwater. Kalk, bijvoorbeeld. Naast de standaard mogelijkheden installeren wij, wanneer gewenst, ook waterontharders. Zo haalt u ook de laatste deeltjes uit uw drinkwater en tapt u het zuiverste water gewoon bij u thuis uit de kraan.


Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave, kennismaking of advies.
Contact opnemen