Centrale verwarming

Een goed verwarmde woning is heerlijk om in thuis te komen. Wij bieden u hier diverse mogelijkheden voor. Of u nu liever een (extra) radiator door ons laat installeren of kiest voor een volledig nieuwe centrale verwarmingsinstallatie, Instalado heeft genoeg kennis en ervaring om de klus te klaren. Onze ketels zijn van uitstekende kwaliteit en zijn onderhoudsvriendelijk. Zo hoeft u zelf nergens naar om te kijken.

Het ontwerp
Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt ook voor onze installaties, vervangingen of uitbreidingen van centrale verwarming. In overleg met u maken wij een duidelijk en haalbaar ontwerp dat overeenkomt met uw eisen en wensen. Niet alleen het uiterlijk van de verwarmingsinstallatie, maar ook de ruimtetemperatuur en de hoeveelheid warm water zijn hierin belangrijk. Ook het beschikbare budget bepaalt hoe de uiteindelijke installatie eruit komt te zien.

De installatie
Na het opzetten van een ontwerp gaan wij zo duurzaam (linken naar Duurzaamheid) mogelijk aan het werk. De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit en gaan dus lang mee. Daarnaast wordt er gekeken welk type materiaal en welk type verwarmingselement het best aansluit op uw woning en bestaande verwarmingsinstallaties in het gebouw. Op deze manier heeft u zo lang mogelijk plezier van uw centrale verwarming.

Convectorputten
Naast reguliere radiatoren en verwarmingsinstallaties verzorgt Instalado ook convectorputten. In het geval van convectorputten komt de warmte uit de vloer van uw woning. Dit is vooral voordelig voor woningen met een schuifpui of zogenaamde ‘glazen wand’, aangezien een convectorput u wel de warmte biedt die u zoekt, maar niet het uitzicht van uw tuin belemmert. Naast het leveren en plaatsen van convectorputten verzorgen wij ook aansluitingen op bestaande installaties.


Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave, kennismaking of advies.
Contact opnemen