Totaalprojecten

In het geval van grotere panden zoals winkelcentra, appartementengebouwen en kantoorpanden combineren wij vaak onze services. Ook bij grotere winkels, zoals supermarkten, voeren wij vaak verschillende werkzaamheden op hetzelfde moment uit. Bij de oplevering van nieuwbouwwoningen of wanneer een woning nieuwe huurders krijgt worden wij vaak ingeschakeld om zowel keukens, badkamers als eventuele vloerverwarming opnieuw te installeren. Door de talenten van meerdere monteurs te bundelen krijgen wij meer taken af binnen minder tijd. Dit is voor iedereen voordeliger. Ook grotere rioleringsprojecten worden vaak tegelijkertijd met andere werkzaamheden uitgevoerd, zoals nieuw sanitair of het installeren van nieuwe CV ketels. Zo wordt de kwaliteit van deze grotere panden (of meerdere panden) snel verhoogd.

Succesvolle voorbeelden
Voor een datacenter aan de Pudongweg in Rozenburg realiseerde Instalado een complete S-installatie. Door het gehele gebouw hebben wij loodgieterswerkzaamheden verricht. Dit was ook het geval bij verschillende nieuwbouwvilla’s in Valkenburg; van badkamer tot vloerverwarming, wij zorgden ervoor dat de toekomstige bewoners zich al snel thuis voelden in deze nieuwe woningen. Door onze werkzaamheden kunnen de panden weer een lange tijd vooruit als het gaat om riolering en sanitaire voorzieningen. Dit zijn zeker projecten waar de werknemers van het datacenter en de nieuwe bewoners van de villa’s veel plezier uit zullen halen.

Ook qua W-installaties hebben wij al verschillende totaalprojecten gerealiseerd. Door de jaren heen hebben wij diverse supermarkten, CBR locaties en winkelpanden voorzien van verschillende gloednieuwe installaties, waarvan de materialen altijd van de beste kwaliteit zijn. Van toiletten tot luchtgordijnen en van riolering tot nieuwe CV ketels; deze panden kunnen weer een lange tijd vooruit en bieden na deze installaties nog meer comfort aan hun bezoekers en bewoners.


Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave, kennismaking of advies.
Contact opnemen