Lood-, zink- en dakwerk

Bij het lood-, zink- en dakwerk dat wij uitvoeren is er sprake van ambachtelijke werkwijzen. We herstellen en vernieuwen loodwerk, vervangen en repareren zinken goten en bedekken zowel platte daken als pannendaken. Dit doen wij op zowel grote als kleine schaal. Wij zorgen dat uw dak, luifel, goot of dakkapel weer goed voor de dag komt.

Lood- en zinkwerk
Het vakmanschap en de ervaring van onze monteurs zorgt keer op keer voor een succesvolle lood- of zink installatie. Het aangebrachte lood, zink en zelfs koper gaat lang mee zonder onderhoud. Op deze manier zijn deze materialen dus extreem duurzaam (linken naar Duurzaamheid) en hebben weinig tot geen onderhoud nodig door de jaren heen. Instalado herstelt loodwerk en vernieuwt lood om schoorstenen en in opgaande gevels. Ook zinken goten, dakkapellen, luifels, zijwangen, kilgoten en (roeven)daken zien er binnen een mum van tijd weer uit als nieuw.

Dakbedekking en onderhoud
Bij het dakdekken maken wij altijd de meest effectieve en efficiënte oplossing. Dit doen wij in overleg met u. Daarnaast zorgen we dat het oude dakbedekkingsmateriaal op een milieuvriendelijke manier afgevoerd wordt. Om uw dak zo lang mogelijk mooi en sterk te houden is ook onderhoud van belang. Naast het herstellen en vernieuwen van de daken zelf voeren wij ook deze werkzaamheden uit bij bestaande daken. Voor het bladvrij maken van goten en het repareren van beschadigingen bent u bij ons bijvoorbeeld aan het juiste adres. Wij repareren en herstellen zowel platte als schuine daken en werken met materialen als zink, bitumen, leisteen en dakpannen. Hieronder leest u de mogelijkheden die wij bieden voor zowel platte daken als pannendaken.

In het geval van een plat dak kunt u ons inschakelen voor:
• het vervangen van de gehele dakbedekking;
• het opnieuw aanbrengen van een toplaag en eventueel isolatiemateriaal;
• randafwerking in zinken deklijsten;
• het herstellen van lekkages;
• het aanbrengen of vervangen van hemelwaterafvoer.

In het geval van een pannendak kunt u bij ons terecht voor:
• het vernieuwen van panlatten;
• het aanleggen of goed leggen van nieuwe pannen;
• het aanbrengen van dakfolie ter voorkoming van lekkages;
• het vastzetten van vorsten.


Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave, kennismaking of advies.
Contact opnemen