Gas

Als erkend gastechnisch installatiebedrijf werken wij met zorg aan elke gasleiding die op ons pad komt. Veiligheid staat bij Instalado altijd voorop; daarom hechten wij belang aan gasinstallaties van hoge kwaliteit én volgen wij alle veiligheidsvoorschriften om zo de hoogste kwaliteit gasleidingen te kunnen garanderen. Een gepersonaliseerd ontwerp van een nieuwe gasleiding maakt dat elke leiding perfect afgestemd is op een gebouw—oud of nieuw, groot of klein. Met dit ontwerp kunnen onze ervaren monteurs direct goed voorbereid aan de slag.

Gaskeuringen
Wanneer een woning opnieuw verhuurd of gerenoveerd wordt voeren wij met zorg gaskeuringen uit. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een nauwkeurig onderzoek, waaruit zal blijken of vernieuwing of reparaties nodig zijn. Het resultaat van onze keuringen delen wij in de vorm van keuringsrapporten. Wanneer de uitslag aangeeft dat de leidingen vernieuwd moeten worden gaan wij hier zo snel mogelijk mee aan de slag. Een gepersonaliseerd ontwerp rondom de vorm en het materiaal van de toekomstige gasleidingen zal het begin zijn van een veiligere omgeving.

Nieuwe gasleidingen
Instalado houdt zich niet alleen bezig met het installeren van gasleidingen; we ontwerpen het gehele leidingstelsel. Aangezien elk gebouw anders is, varieert ook elk ontwerp. Instalado steekt hier dus meer dan genoeg tijd in. Met een waterdicht gepersonaliseerd ontwerp en de genomen veiligheidsvoorschriften zorgen wij voor een vlekkeloos verloop van elke gasinstallatie, groot of klein.

Het installeren van nieuwe gasleidingen is zeer nauwkeurig werk. Onze berekeningen en ontwerpen zijn het begin van een veiligere leef- of werkomgeving. Aan de hand van ons ontwerp bepalen wij dan ook welk materiaal het meest geschikt is voor uw leidingen. Dit kan variëren tussen koper, staal of kunststof. Welk materiaal uiteindelijk gebruikt wordt hangt af van de locatie van de toekomstige gasleidingen.


Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave, kennismaking of advies.
Contact opnemen