Activiteiten

Van het repareren van een lekkende kraan tot het installeren van vloerverwarming in verschillende gebouwen: Instalado biedt genoeg mogelijkheden en onze ervaren monteurs weten praktisch overal raad mee.

Gas
Voor dubieuze gasleidingen bent u bij ons aan het juiste adres. Bij renovaties of verandering van huurder voeren wij gaskeuringen uit. Wanneer dit nodig is, vervangen wij de gasleiding. Zo hopen we Nederland elke dag een stukje veiliger te maken.

Water
Wij zijn in te schakelen voor zowel vernieuwingen als reparaties van bestaande waterleidingen. Door deze te persen (en wanneer nodig te vervangen) zijn lekkages binnen een mum van tijd verdwenen. Ook leggen wij gloednieuwe waterleidingen aan.

Sanitair
Bij de renovatie van een badkamer of toilet vervangt Instalado het gehele sanitair: van doucheslang tot wastafel en van kraan tot badkuip, wij transformeren het verouderde interieur tot een nieuw en fris geheel. Dit doen wij op grote schaal; vaak pakken wij verschillende ruimtes en gebouwen aan binnen één project.

Verwarming
Van cv-ketels en radiatoren tot complete verwarmingsinstallaties: Instalado monteert, vervangt en verduurzaamt ze. Door mee te gaan in de tijd verlagen we niet alleen uw kosten, maar verminderen we ook uw invloed op het milieu. Bekijk wat wij u kunnen bieden op het vlak van verwarming.

Lood-, zink- en dakwerk
Op ambachtelijke werkwijzen herstellen en vernieuwen wij loodwerk op schoorstenen en in opgaande gevels. Ook zinken goten vervangen en repareren wij, zodat bijvoorbeeld dakkapellen en luifels weer goed voor de dag komen. Hetzelfde geldt voor daken.

Brandveiligheid
Aan de hand van de brandveiligheidsgebreken die staan vermeld in de brandveiligheidsrapporten dragen wij zorg voor de brandveiligheid van uw woningbestand.

Totaalprojecten
Als het gaat om grotere panden zoals appartementengebouwen, combineren wij vaak onze projecten. Zo realiseren wij in een korte tijd diverse voorzieningen en is er dus binnen een mum van tijd sprake van verschillende gloednieuwe badkamers, riolering of vloerverwarming.


Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave, kennismaking of advies.
Contact opnemen