Over ons

Instalado is al 18 jaar lang de keuze voor alle installaties in en rondom de Randstad. Instalado installeert en monteert centrale verwarming, lood- en zinkwerk en dakbedekking. Dat doen we op de meest duurzame manier. Daarnaast zijn wij de expert in keuken-, badkamer- en toiletrenovaties (KBT) en brandveiligheid. We denken mee met de klant en bieden heldere en directe communicatie, ook digitaal.

Door onze Rotterdamse nuchterheid en directheid weet u dus precies waar u aan toe bent: we houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen. Daarnaast weten we waar we goed in zijn en dat laten we graag zien. Installeren zonder gedoe, dat is waar we voor staan. Door genoeg aandacht en tijd in projecten te investeren kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. Kortom: Instalado is een gers installatiebedrijf dat graag recht voor z’n raap zaken doet.

18

jaar
ervaring

29

ervaren
medewerkers

Geschiedenis van Instalado

In 2006 werd Instalado opgericht door Miguel Calado. Een grote stap, maar door zijn eerdere werkervaring wist Miguel wat hij wel en niet wilde voor zijn bedrijf. Hij erkende het belang van persoonlijke aandacht, afwisseling en stabiliteit. Instalado groeide snel in werknemers, maar ook in opdrachten. De term “installatietechniek” verstond het bedrijf in de breedste zin. Door steeds meer opdrachten aan te nemen en nieuwe technieken te leren groeiden ook onze vaardigheden.

Een duidelijke taakverdeling en digitalisering maakten de professionalisering van Instalado compleet. Met een tablet in de hand weten de monteurs precies wat ze te wachten staat: het is voor iedereen duidelijk wat er nog te doen valt en wie de klus moet klaren. Dit bleek ook heel verhelderend voor onze klanten, die op deze manier meer inzicht kregen in de voortgang van de opdrachten. Door ons te verdiepen in woning-gerelateerde installaties en dagelijks onderhoud hebben wij ons weten te specialiseren op deze vlakken.

In de toekomst wil Instalado haar medewerkers blijven bijscholen om zo nóg betere services te kunnen bieden. Zo professionaliseren we, zodat we kunnen uitgroeien naar een middelgrote organisatie en kunnen verhuizen naar een grotere locatie met meer werkplekken en een groter magazijn.

Instalado blijft dus in ontwikkeling. Al 18 jaar groeien wij in personeel en opdrachten. Het bedrijf transformeerde binnen een mum van tijd van een kleine eenmanszaak tot een installatiebedrijf met 29 ervaren medewerkers. En we groeien nog steeds; bekijk onze vacatures en ontdek hoe jij ons kan versterken!