Sanitair

Instalado is de expert op het gebied van sanitair. Bij renovaties van badkamers en toiletten vervangen wij het gehele interieur van de ruimte: van doucheslang tot wastafel en van toilet tot kraan. Wij zorgen niet alleen dat de ruimte er weer spic en span uit ziet; we vinden het ook belangrijk dat alles goed werkt en nog jaren mee zal gaan. Daarom steken onze ervaren monteurs genoeg tijd en aandacht in elke badkamer en elk toilet dat we tegenkomen. Het begint met een sterk ontwerp en slimme berekeningen, waarbij het moderne sanitair de kers op de taart vormt.

Sanitaire projecten op grote schaal
Deze werkzaamheden voeren wij uit op grote schaal. Van grootschalige panden zoals appartementengebouwen tot een park vol vakantiehuisjes, onze sanitaire werkzaamheden zijn in te zetten bij badkamers van elk formaat en elke indeling. Zo komen ook deze ruimtes weer goed voor de dag met sanitair van deze tijd. Ook bij deze grote projecten leggen wij de aandacht op kwaliteit, zodat dit niet hoeft te leiden onder de kwantiteit. Met onze grote transformaties kunnen de badkamers en toiletten dus weer een lange tijd vooruit.

Ruim assortiment aan sanitair
Bij de verbouwing van een toilet of badkamer kan gloednieuw sanitair natuurlijk niet ontbreken. Onze leveranciers bieden u een ruim assortiment aan sanitair van hoge kwaliteit. U kunt kiezen uit diverse merken, stijlen en prijzen. Zo vindt u altijd de producten die passen bij uw smaak, budget en de stijl van uw badkamer of toilet. Wij verkopen ook aangepast sanitair, zoals instapbaden en verhoogde toiletten. Zo heeft iedereen de mogelijkheid tot een prachtige en bruikbare badkamer of toilet.


Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave, kennismaking of advies.
Contact opnemen